MAGAZİN

“Yargı” 3. sezon 71. bölümüyle yine zirvede! Kübra Ünlü yazdı

“Yargı” 3. sezon 71. bölümüyle yine zirvede! Kübra Ünlü yazdı

Oya gibi işlenen senaryosuna eşlik eden görsel şölen, ekran başındakini kendinin müptelası olması adına bence yeterli.

Zira gelinen 71. Bölümde de bunu görmemiz mümkün. Sadece yayın platformlarını değil, sosyal mecralar ve yayınlandığı tüm ülkelerde gündem teşkil etmesi ise bir Yargı klasiği.

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başarıyla paylaştığı Kanal D’nin fenomen dizisi Yargı’nın 12 Kasım tarihli 71. bölümünde, Filiz’i için kurduğu planı hayata geçirirdi. Ilgaz ve Ceylin yeniden nikah masasına oturdu. Nil’in gerçeklerinin gün yüzüne çıkması, beraberinde yeni hikayelerinde ortaya çıkacağını gösterdi. Ceylin’in “insan sevdiklerinin iyilikleri için bazı şeyleri yapabiliyormuş” sözü sosyal medyanın gündemine otururken; Üniversite yıllarından beri sakladığı sırrı ise dizinin bölüm sonu oldu.

Heyecanın bir an olsun dinmediği Yargı’nın bu haftaki bölümünde Ilgaz ve Ceylin üçüncü defa nikah masasına oturarak evlendi.

71. Bölümünde Ceylin ve Ilgaz, Mercan’a kavuşarak tekrar aile olmayı başardılar.

Ceylin’in Mercan için yapabileceklerinin herhangi bir sınırı olmayışı herkesi korkutmaya devam etti. Planını işletmekte hiçbir korkusu olamayan Ceylin ise bu uğurda etrafındaki hemen herkesi kullandı. Kurduğu planın getireceği zararı, ziyanı da hesap eden, Ceylin Filiz’i hapse göndermek için yaptığı plan nedeniyle savcılıktan istifa etti.

Nil’i her defasında bir şekilde karşı tarafta bulan Yekta; bu sorunu artık kökünden çözmenin peşine düşecektir. Gün sonunda zaten Kadir ile de başı belada olan Yekta’yı ve dolayısıyla Osman, Can, Çınar üçlüsü de Kadir’in azabından kurtulamadı. Kadir’in komplosuyla aynı masada yan yana gelen üçlü yaşadıkları dehşet dolu dakikalardan sonra, Kadir tarafından bir hafta içerisinde kendisine ait olan meblağın tarafına derhal ödenmesini istedi.

Diğer taraftan Ilgaz, Mercan için birlikte yola çıktıklarını düşündüğü Ceylin’in kurduğu ve uyguladığı planda sadece bir piyon olduğunu fark etti. Ancak bu kez kurdukları sıcak yuva telaşı, Mercan’ın varlığı onu bilinen Ilgaz tepkilerinden uzak tutsa da yine kendi araştırmasını yapmaya başladı.

Silahlardan çıkan mermi kovanlarının peşine düşen Ilgaz sonunda aradığı gerçekle yüzleşti ve Ceylin’in planını bu denli kusursuz işlettiğine şaşırdı ve Ceylin’in bu durumu kendisinin açıklamasını bekledi.

Kadir’in Can’ı öldürmesi ise haftaya Yargı’da yeni olayların yaşanacağının ipuçlarını gösterdi. Bir başka yeni gelişme ise Ceylin’in savcılıktan istifa ederek yerini Ilgaz’a bırakacak olması. Diğer taraftan Ceylin’in istifasının altında yatan sebep yaptıkları ve Mercan ile daha sade bir yaşam arzusu gibi görünse de, bölüm sonunda üniversite yıllarından buyana gizlediği eski bir sırrını Ilgaz ile paylaşacak olması, soru işaretlerine sebep oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu