VİDEO HABER

Hava Durumu Raporu (14 Kasım 2023)

Ege Bölgesinde gökyüzü parçalı bulutlu, iç kentlerde bulutlar yoğunlaşabilir. Sıcaklık İzmir ve Muğla’da 22, Denizli’de 19, Afyonkarahisar’da 14 derece ölçülüyor.

Akdeniz Bölgesinde gök gürültülü sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık Antalya’da 27, Adana’da 25, Kahramanmaraş’ta 21, Hatay’da 22 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinde bulutlu ve yağışlı bir hava var. Sıcaklık ise en yüksek 13-14 derecelerde ölçülüyor. Çarşamba günü sıcaklık 3-4 derece yükseliyor, parçalı bulutlu bir gökyüzü bekleniyor.

Karadeniz Bölgesinde doğu kentlerinde kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlar etkili oluyor. Sıcaklık ise 15 ile 20 derece arasında seyrediyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde yer yer kuvvetli olmak üzere sağanak yağışlar görülüyor. Sıcaklık Kars’ta 11, Malatya’da 16, Elazığ’da 18, Hakkari’de 15 derece ölçülüyor. Yağışların Çarşamba günü de etkili olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinin genelinde de hava sağanak yağışlı. Sıcaklık ise Gaziantep’te 18, Diyarbakır’da 16, Şanlıurfa ve Adıyaman’da 19 derece ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu