GALATASARAY

Galatasaray’da Mauro Icardi için acil durum ilan edildi! Çözüm bulunamadı

Galatasaray’da Mauro Icardi endişesi devam ediyor. Beşiktaş maçında sakatlanan yıldız isim, son 3 karşılaşmaya iğne ile çıktı. Bu mücadelelerde skor katkısı yapamayan Arjantinli oyuncuya iğne tedavisi fayda etmedi. İşte Cimbom’un milli arada Icardi’ye uygulayacağı yeni tedavi yöntemi… | Galatasaray haberleri

Galatasaray Haberleri Yayın Tarihi: 14.11.2023- 06:40
Süper Lig’in 9’uncu haftasında Beşiktaş karşılaşmasında Ghezzal ile girdiği mücadele sonrası sakatlanan Mauro Icardi‘nin iyileşmesi için OHAL ilan edildi.

Fotomaç’ın haberine göre sarı-kırmızılı ekibin, Arjantinli golcüsünün tam olarak iyileşmesi için milli arada tedavisine devam edilip oyuncuya da izin verilmesi bekleniyor. Icardi için özel bir program hazırlandığı ifade ediliyor.

SADECE ASİST

Bir süredir sakat şekilde sahada yer alan 30 yaşındaki golcü, sırasıyla çıktığı Rizespor, Kasımpaşa, Bayern Münih ve Hatay maçlarında sahada yerini aldı fakat bu maçlar öncesinde gösterdiği performansın da gerisinde kaldı. Icardi, bu 4 karşılaşmada sadece Rizespor deplasmanında alınan 1-0’lık galibiyetin golünde asisti yapan oyuncu oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu