TÜRKİYE

Eczaneler 2023’te hangi saatler arasında hizmet veriyor? Hafta içi ve hafta sonu eczaneler ne zaman kapanıyor?

Eczaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor 2023? Eczaneler hafta içi, hafta sonu kaça kadar açık?

Eczanelerin açılış ve kapanış saatleri, eczanede çalışanlar tarafından merak ediliyor. Eczaneler hafta içinde hangi saatler arasında açılıyor ve kapanıyor? Hafta sonu (Cumartesi-Pazar) ne zamana kadar hizmet veriyorlar? İşte eczanelerin çalışma saatleriyle ilgili bilgiler.

Haber devam ediyor Haberin devamı
Haber devam ediyor .adserviceOop .adv-block { margin-bottom: 0 !important; position: fixed; top: 0; left: 0; width: 0; height: 0; } .adserviceOop { margin-bottom: 0 !important; } Haberin devamı

Eczane çalışma saatleri, çeşitli sebeplerle ilaç satın almak zorunda olan vatandaşların internet üzerinden yanıt aradığı konu oldu. Eczanelerin saat kaçta kapandığı ve kaçta açıldığı bilgisine de erişmek isteyen vatandaşlar, konuyla ilgili resmi bir açıklama olup olmadığını öğrenmek için arama motorları üzerinden bilgi edinmek istiyor.

ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ 2023

Eczaneler sabah 09.00’da açılıyor ve mesaiye başlıyor. Eczanelerin açılış saatleri bazen ilden ile değişiklik göstermektedir. Nöbetçi eczaneler hariç eczanelerin kapanış saati 19.00’dur.

ÖĞLE ARASI AÇIK MI?

Eczanelerde öğle yemeği molaları yoktur. Öğle arası saatlerinde de eczaneler hizmet vermeye devam etmektedir.

ECZANELER HAFTA SONU KAÇA KADAR AÇIK?

Alınan karar gereğince, sadece Cumartesi günü açıktır. Pazar günü eczaneler kapalı olmakla beraber, nöbetçi eczaneler hizmet vermektedir.

Sağlık ocağı çalışma saatleri 2023: Aile hekimliği kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sağlık ocakları hafta sonu açık mı? Sağlık ocağı çalışma saatleri 2023: Aile hekimliği kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sağlık ocakları hafta sonu açık mı?

Sağlık ocağı çalışma saatleri 2023: Aile hekimliği kaçta açılıyor, kaça kadar açık? Sağlık ocakları hafta sonu açık mı?

PTT çalışma saatleri 2023! PTT kargo hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? PTT müşteri hizmetleri numarası kaç? PTT çalışma saatleri 2023! PTT kargo hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? PTT müşteri hizmetleri numarası kaç?

PTT çalışma saatleri 2023! PTT kargo hafta içi kaçta açılıyor, kaça kadar açık? PTT müşteri hizmetleri numarası kaç?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu