ASTROLOJİ

1 Ekim 2023 Pazar burç yorumu – Günlük burç yorumları

Bu hafta ilişkilerimizde ve karşıtlık içeren, denge gerektiren konularda son derece dikkatli olmalıyız. 4 Ekim’de Mars güney Ay düğümü ile birleşerek öfke ve kızgınlıkların oldukça problemli sonuçlar getirebileceği bir ortam yaratabilir. Bu dönemde ilişkilerimizde birikmiş olan gerginliklere dikkat etmeliyiz. Aynı zamanda kazalar ya da şiddet içeren olaylar gündeme gelebilir. 5’i sonrasında denge ve uyum yaratabilmek için üstünde düşüneceğimiz pek çok konu olacak. Süregelen pazarlıklar yeni bir anlayışla devam ettirilebilir. 6’sı civarında elimizdekileri korumak için daha gayretli davranabiliriz.

AY TAKVİMİ

Hangi gün nelere önem verelim?

1 Ekim Pazar: Düşüncelerimizi olumlu yönde kullanabileceğimiz bir gündeyiz. Yaratıcı çalışmalara sanatsal konulara zaman ayırabiliriz.

2 Ekim Pazartesi: Maddi açıdan fırsatlar ve ortaklaşa yönde imkanlar var. Karşılıklı konuları daha iyi değerlendirmeye çalışalım.

3 Ekim Salı: Görüşmeler, konuşmalar ve değişikliklerin hız kazandığı bir gündeyiz.

4 Ekim Çarşamba: Kafaca oldukça hareketli bir gündeyiz. Ancak kararsız kalmamaya çalışmalıyız.

5 Ekim Perşembe: Karşılıklı konular üzerinde daha fazla düşüneceğiz. Öğle sonrasında ailevi konular öne çıkabilir.

6 Ekim Cuma: Duygusal alanda koruma ve kollama ve iş hayatında da daha önlemci olmak isteyebileceğiniz bir gündeyiz.

7 Ekim Cumartesi: Sevdiklerimizle ve ailemizle bir arada olmak bizi mutlu edebilir. Ancak tartışmalı durumlara da dikkat etmek gerekiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu