VİDEO HABER

Hava Durumu (13-11-2023)

Ege Bölgesinin genelinde sağanak yağışlı bir hava var. Bu yağışların kıyı kesimlerde gök gürültülü sağanak şeklinde olması bekleniyor. Sıcaklık İzmir’de 21, Denizli’de 22, Muğla ve Afyonkarahisar’da 18 derece ölçülüyor.

Yağışlar Akdeniz Bölgesinin batı kentlerinde görülüyor. Bölgenin kalanında hava çok bulutlu. Sıcaklık Antalya’da 22, Adana’da 26, Kahramanmaraş’ta 24, Hatay’da 25 derece ölçülüyor.

İç Anadolu Bölgesinin batı kentlerinde sağanak yağışlı, doğu kesimlerinde çok bulutlu bir gökyüzü görülüyor. Sıcaklık bölgede genellikle 18-19 derecelerde ölçülüyor.

Karadeniz Bölgesinin orta ve batı kesimlerinde hava sağanak yağışlı. Sıcaklık Bolu’da 18, Samsun’da 19, Trabzon’da 20 derece ölçülüyor.

Doğu Anadolu Bölgesinde bulutlar yoğunlaşıyor. Sıcaklık batı kentlerde 20-21, kuzey ve güney kesimlerde 15-16 derecelerde ölçülüyor. Gece ise kuzey kentlerde sıcaklıklar 0 derecenin altına iniyor.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde hava bulutlu ve yer yer sağanak yağışlı. Sıcaklık ise Gaziantep ve Şanlıurfa’da 22, Diyarbakır’da 23, Adıyaman’da 21 derece ölçülüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu